Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Crystal Colloidaal Silver Cream (50ml)

50ml
Adviesprijs € 39.- € 30.01
23% korting
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ontdek de herstellende kracht van onze premium Colloidal Silver Cream – de ultieme oplossing voor kleine huidproblemen. De combinatie van het beste uit de natuur – Aloë Vera, haverextract en organisch Camellia Sinensis extract – onze crème brengt snelle verlichting en herstel van uw huid. Ervaar een ongeëvenaarde huidbescherming met onze hooggeconcentreerde formule, met 27 PPM colloïdaal zilver, waardoor het de sterkste en meest effectieve geteste crème op de markt is. Verrijkt met heilzame oliën, hydrateert, voedt en beschermt deze crème uw huid. Vrij van agressieve chemicaliën, perfect voor alle huidtypes. Probeer onze Colloidal Silver Cream vandaag nog voor uw optimale huidgezondheid.

Ervaar de helende kracht van onze Colloïdaal Zilver Crème, speciaal ontworpen om kleine schaafwonden en onregelmatigheden van de huid te behandelen, en biedt snelle en effectieve verlichting. Onze crème is gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Haverextract en organisch Camellia Sinensis extract om de huid te voeden en te herstellen.

Wat onze Colloïdaal Zilver crème onderscheidt is de effectieve formulering. Met 27 PPM (parts per million) Colloïdaal Zilver is onze crème de sterkste op de markt en de meest effectief geteste crème. Deze hoge concentratie Colloïdaal Zilver zorgt voor een maximale werkzaamheid en biedt een extra laag huidbescherming door het risico van besmetting van de huid te verminderen.

Colloïdaal zilver wordt al lang gebruikt voor zijn antibacteriële, antivirale en antischimmel eigenschappen, waardoor het een populaire natuurlijke remedie is voor een verscheidenheid aan huidaandoeningen. Het werkt door het verstoren van de celmembranen van schadelijke micro-organismen, waardoor hun voortplanting en verspreiding wordt voorkomen.

Naast de hoge concentratie colloïdaal zilver is onze crème verrijkt met een mengsel van natuurlijke ingrediënten, waaronder zonnebloemolie, jojoba-olie en zoete amandelolie, om de huid te kalmeren en te voeden. Aloë Vera en haverextract helpen de huid te kalmeren en te hydrateren, terwijl organisch Camellia Sinensis-extract zorgt voor antioxiderende bescherming tegen negatieve milieu-invloeden.

Onze crème is vrij van agressieve chemicaliën, parabenen en kunstmatige geurstoffen, waardoor hij veilig en zacht is voor alle huidtypes. Hij is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel door de huid opgenomen, zonder vettige of vette resten achter te laten. En omdat het zo veelzijdig is, kan onze crème worden gebruikt op elk deel van het lichaam, waardoor het een effectieve aanvulling op uw huidverzorgingsroutine is.

Onze crème wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat u een product krijgt waarop u kunt vertrouwen.

Ingredienten:
Distilled water, organic aloe barbadensis juice, Aloe vera leaf juice, organic alcohol, organic oat straw extract, organic camellia sinensis extract, sunflower seed oil, rose distillate jojoba oil, organic coconut oil, meadowfoam seed, soy oil,  cetyl alcohol, emulsifying wax and steric acid, vegetable glycerin, witch hazel, tocopherol and vitamin E, phenoxyethanol, grapeseed oil, sweet almond oil, organic honey, xanthan gum, citric acid, black willowbark extract, neem oil, palmitic acid, potassium sorbate, vitamin C, rosemary extract, tetrasodium edta, Crystal Colloidal Silver.

Gebruik:
Breng aan op de gebieden twee tot drie keer per dag.

Waarschuwing:
Niet gebruiken op open wonden. Alleen voor uitwendig gebruik

Fabrikant
Crystal colloidals
Thomas Alva Edisonweg 3
6045GN Roermond
Nederland

Overige informatie over dit product

Merk
Crystal
SKU
954103
EAN
8720726322171
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95