Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dove Deodorant spray men clean comfort (150ml)

150ml
Adviesprijs € 4.65 € 4.42
5% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het is een ideale deodorant voor een drukke, actieve dag. De deodorant beschermt tot wel 48 uur tegen transpiratie en zweetgeurtjes. De deodorant bevat geen alohol en prikt daarom niet op de huid. Kies voor comfort, een hydraterende verzorging en een heerlijk houtachtig parfum van muskus en amber. Hard tegen zweet, zacht voor de huid.

Gebruik
Voor frisheid die de hele dag duurt, lijkt het voor de hand te liggen, maar er bestaat een beproefde en geteste formule om het beste te halen uit je Dove anti-transpirant deodorant: schud hem eerst goed om te zorgen dat alle ingrediënten gemengd zijn. Houd dan de bus ongeveer 15 cm van je oksel, zodat je klaar bent om te sprayen. Druk op de knop voor een korte spray op elke oksel - twee seconden per oksel is ongeveer goed.

Ingrediënten

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
872011
EAN
8717644579107
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95