Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Garnier Ambre solaire zelfbruiner mousse (200ml)

200ml
Adviesprijs € 21.99 € 19.99
9% korting
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De zachte schuimtextuur is een genot voor de huid en zorgt al na één keer aanbrengen voor een natuurlijk gebruinde teint. De gebruinde teint houdt tot één week aan. De zachte textuur maakt het aanbrengen gemakkelijk en zorgt voor een egaal bruin effect voor zowel gezicht als lichaam. De zelfbruiner hoef je niet af te spoelen en de mousse trekt niet af op kleding. 92% van deze zelfbruiner bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Naast een zongebruind resultaat wordt de huid verzacht door hydraterend kokoswater.

Gebruik:

  1. Exfolieer de huid met een body scrub of gebruik een gezichtsscrub wanneer je alleen het gezicht wilt bruinen.
  2. Zorg dat de huid droog is voordat de zelfbruiner gebruikt wordt. Breng de Garnier Ambre Solaire Self Tan Mousse aan en verdeel deze gelijkmatig over de huid.
  3. Was je handen na gebruik van de zelfbruiner.
  4. Laat de zelfbruiner na het aanbrengen enkele minuten inwerken. Het is niet nodig om de zelfbruiner vervolgens af te spoelen!

Ingredienten:
Aqua/water, glycerine, dihydroxyaceton, propaandiol, polyglyceryl-4-capraat, decylglucoside, cocos nucifera-vruchtensap/kokosvruchtensap, alcohol, natriumfytaat, natriumbenzoaat, salicylzuur, limoneen, benzylsalicylaat, benzylalcohol, linalool, benzylbenzoaat , Caprylyl/Caprylglucoside, citral, citroenzuur, kaliumsorbaat, parfum/geur (FIL C247019/1).

 

Overige informatie over dit product

Merk
Garnier
SKU
946451
EAN
3600542298407
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95