Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Gillette Skin ultra sensitive facewash (140ml)

140ml
  € 6.28
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Onze Ultra Sensitive Face Wash maakt deel uit van het Gillette SKIN-assortiment producten voor de voorbereiding van de gevoelige huid, ontworpen voor mannen, en is samengesteld met milde huidreinigers die zacht zijn voor de huid.

Deze gezichtswasmiddel is ontworpen voor dagelijks gebruik en helpt vuil en natuurlijke afscheidingen te verwijderen. De toevoeging van glycerine zorgt voor een zacht schuim dat het schuim romig en zacht maakt. Er is een laag mentholgehalte gebruikt voor een fris huidgevoel, terwijl er geen alcohol en kleurstoffen zijn toegevoegd.

De huidvriendelijke pH 5,0-5,5-formulering van de face wash bevat ook sheaboter en vitamine E. Over het geheel genomen kan de SKIN face wash, die is geaccrediteerd door de British Skin Foundation, dagelijks worden gebruikt om de huid zachtjes te reinigen.

Bovendien is het dermatologisch getest door mannen die aangaven een gevoelige huid te hebben. Als u het elke dag gebruikt, wordt het gezichtshaar zachter, waardoor het gemakkelijker wordt om te scheren terwijl uw huid er gezond uitziet.

Overige informatie over dit product

Merk
Gillette
SKU
946753
EAN
7702018607402
Inhoud
140ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van