Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Hoestsiroop 3-in-1 (120ml)

120ml
  € 9.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lucovitaal Hoestsiroop met Weegbree is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van elk type hoest: slijmerig, droog, irriterend en/of allergisch. Dankzij de effectieve werking van gecombineerde polysachariden in de formule, legt Lucovitaal Hoestsiroop een  aanhoudende,  beschermende en verzachtende laag in de keel. Dit beschermt het slijmvlies tegen de aanval van ziekteverwekkers en andere irriterende prikkels. Ook wordt het slijmvlies hierdoor gerehydrateerd en is het nuttig in geval van hoest (prikkelend, slijmerig, allergisch, droog, heesheid, slikproblemen, keelontsteking, keelpijn, verkoudheid en ontstoken keel). Het verhoogt de hydratatie en vloeibaarheid van het slijm. Lucovitaal Hoestsiroop met Weegbree verbetert de functionaliteit van de bovenste luchtwegen, door het ongemak te verzachten dat wordt veroorzaakt door herhaaldelijk hoesten ( zoals pijn op de borst, een gevoel van benauwdheid op de borst). Dankzij de verfrissende fruitsmaak is Lucovitaal Hoestsiroop bijzonder aangenaam. 

  • Medisch hulpmiddel voor de behandeling van elk type hoest: slijmerig, droog, irriterend en/of allergisch.
  • Legt een aanhoudende, beschermende en verzachtende laag in de keel.
  • Dit beschermt het slijmvlies tegen de aanval van ziekteverwekkers en andere irriterende prikkels.

Ingredienten:
Polysaccharides from Plantain, Mallow and Hedge mustard, Vegetable Glycerol, Water, Sorbitol, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Natural flavours

Gebruik:
Kinderen van 3-5 jaar: 5ml 2-3 keer per dag
Kinderen van 6-12 jaar: 2 maal daags 10ml
Adolescenten en volwassenen: 10ml 2-3 keer per dag

Schudden voor gebruik. Was de maatbeker na gebruik zorgvuldig af. Sluit de fles na gebruik goed af 

Waarschuwing:
Dit is een medisch hulpmiddel dus lees voor gebruik de bijsluiter.

Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor een van de Bestanddelen. Het product niet gebruiken na de op de verpakking vermelde vervaldatum. De geldigheidsduur na opening van de siroop is 3 maanden (12 weken). Niet gebruiken als de verpakking niet intact of beschadigd is. De siroop is specifiek gedoseerd voor kinderen vanaf 3 jaar, niet toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar. De houdbaarheidsdatum heeft betrekking op het verpakte product dat intact is en op de juiste wijze is bewaard. Indien u na een korte behandelperiode (7 dagen) geen resultaat merkt, neem dan contact op met uw arts. In ieder geval niet langer dan 15 dagen gebruiken. Tot nu toe zijn er van dit product geen bijwerkingen waargenomen als gevolg van toediening. Als u echter het optreden van bijwerkingen opmerkt, stel dan uw arts of apotheker hiervan op de hoogte.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
285989
EAN
8713713081328
Inhoud
120ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95