Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Keelpijn 2-in-1 (10zta)

10zta
  € 7.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lucovitaal Keel zuigtabletten is een medisch hulpmiddel en helpt bij het verlichten van keelpijn, hoest en heesheid. Daarnaast biedt het bescherming aan het slijmvlies van de slokdarm tegen schadelijke ziekteverwekkers en ongunstige omgevingsfactoren.  Dit medisch hulpmiddel helpt ter verlichting van droge, vochtige, irriterende of allergische hoest en voor de behandeling van een geïrriteerde keel. 

Het vormt een beschermend laagje dat de bovenste luchtwegen beschermt en kalmeert, waardoor het contact met irriterende stoffen tot het slijmvlies van de mond en keel beperkt wordt. Ook helpen de keel zuigtabletten bij heesheid, moeite met slikken, keel onsteking, keelpijn (d.m.v. verkoudheid). Ze zijn nuttig om xerostomie (een droge mond) te voorkomen bij mensen die verplicht zijn om alleen door de mond te ademen, zoals na operaties aan de neus. Bovendien herstellen de keel zuigtabletten het vochtgehalte van het slijmvlies in de mond en keel, waardoor pijn en een branderigheid bij een ontstoken keel verminderen.

Lucovitaal Keel zuigtabletten zijn suikervrij en hebben een aangename appel smaak

  • Medisch hulpmiddel helpt bij het verlichten van keelpijn, hoest en heesheid.
  • Biedt bescherming aan het slijmvlies van de slokdarm tegen schadelijke ziekteverwekkers en ongunstige omgevingsfactoren.
  • Helpt ter verlichting van droge, vochtige, irriterende of allergische hoest en voor de behandeling van een geïrriteerde keel.

Ingredienten:
Icelandic moss extract titrated in polysaccharides, Hedge mustard extract, hyaluronic acid, Sodium salt, Flavour Green Apple flavour, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate, maltitol, isomalt.

Gebruik:
Los de tablet langzaam op in de mond, zonder te kauwen.

Volwassenen en adolescenten: los 1 tablet langzaam op in de mond, tot 5-6 tabletten gedurende de dag.
Kinderen vanaf 6 jaar: los 1 tablet langzaam op in de mond, maximaal 4 tabletten gedurende de dag. 

Waarschuwing:
Dit is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Dit medisch hulpmiddel bevat maltitol en isomalt. Indien uw arts heeft vastgesteld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, raadpleeg dan eerst uw arts voordat u dit product inneemt. De tablet dient niet doorgeslikt worden, maar moet langzaam in de mond worden opgelost. Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Het product niet gebruiken na de op de verpakking vermelde vervaldatum. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken als de verpakking niet intact of beschadigd is. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. De houdbaarheidsdatum heeft betrekking op het verpakte product dat intact is en op de juiste wijze is bewaard. Raadpleeg een arts wanneer de symptomen aanhouden

 

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
285990
EAN
8713713084961
Inhoud
10zta

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95