Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Zitkussen Steun Bamboe Wit (1st)

1st
Adviesprijs € 39.99 € 39.98
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Dit ergonomische Steun Zitkussen van Lucovitaal® biedt optimaal zitcomfort! Het corrigeert de houding van bekken en rug en verlicht spanning in je rug, schouders en nek. Het Steun Zitkussen van Lucovitaal® is gemaakt van origineel orthopedisch traagschuim. De hoes is gemaakt van 100% bamboevezel.

De speciale ondersteuningsvorm van dit kussen corrigeert de bekken waardoor je automatisch een verticale, gezonde zithouding aanneemt wat drukverlagend werkt op rug, schouders, nek en het lumbale gedeelte van de wervelkolom en wordt geadviseerd door erkende therapeuten.

De stuit-uitsparing in het achterste gedeelte zorgt dat het gebied rondom het zitvlak met het heiligbeen en stuitbeen vrij komt te liggen waardoor er plaatselijke drukverlichting ontstaat.

Dit ergonomische zitkussen van origineel orthopedisch traagschuim past zich perfect aan aan het lichaam en zelfs na langdurig gebruik behoudt deze zijn vorm. Ideaal voor op het werk of natuurlijk gewoon thuis!

  • Corrigeert lichaamshouding
  • Biedt optimaal zitcomfort en stabiliteit
  • Met hoes van 100% bamboevezels

De afmetingen van het kussen zijn 37cm x 46cm x 8cm

Samenstelling:
Vulling: Visco Elastic Foam, 100% polyurethane. Hoes: 100% Bamboe

Gebruik:
De hoes van 100% bamboevezels is ademend, antibacterieel, hypoallergeen en voert warmte op natuurlijke wijze af. De hoes mag op 30 graden worden gewassen, niet drogen in droogtrommel.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
838568
EAN
8713713040387
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95