Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Mattisson Graviola Extract 480mg (60 caps)

60 caps
  € 18.95
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wat is Graviola?
Graviola-blad, afkomstig van de tropische graviola-boom (Annona muricata), staat bekend om zijn potentieel heilzame eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele geneeskunde. Deze boom, inheems in delen van Zuid-Amerika, de Cariben en Zuidoost-Azië, wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn fruit, maar ook de bladeren hebben een medicinale waarde. 

Wat zijn de voordelen van Graviola?
De bladeren van de graviola-boom bevatten een verscheidenheid aan bioactieve verbindingen, waaronder acetogeninen, fytochemicaliën en antioxidanten. Deze verbindingen hebben diverse potentiële gezondheidsvoordelen, waardoor graviola-blad populair is geworden als supplement in de traditionele geneeskunde. 

Mattisson Graviola blad capsules bestaan uit een 10:1 extract wat betekent dat 480 mg extract overeenkomt met 4,8 gram puur gedroogd Graviola blad.  

Gebruik en bewaren
1 capsule per dag met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Niet langdurig combineren met immunosuppressieve medicatie, zoals prednison. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten
Graviola/zuurzak (Annona murricata, vrucht), HPMC maagzuurresistente vegetarische capsule (huls).

voedingswaarde per Capsule
Graviola/zuurzak extract 10:1 480 mg

Overige informatie over dit product

Merk
Mattisson
SKU
228671
EAN
8720959401087
Inhoud
60 caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van