Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Mattisson Organic Reishi Extract 400mg (60 caps)

60 caps
  € 19.95
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wat is Reishi?
Reishi (Ganoderma lucidum) is een paddenstoel die in Azië al meer dan 2.000 jaar wordt gebruikt vanwege zijn positieve werking op de gezondheid. Reishi is één van de bekendste en meest gebruikte geneeskrachtige paddenstoelen.

Ganoderma Lucidum is de Latijnse naam en betekent ‘blinkende huid.’ In China wordt deze paddenstoel ook wel "het Kruid van de Spirituele kracht" genoemd.

Reishi groeit als parasiet op loofbomen, maar kan ook op afgestorven boomstammen groeien. De kleur van Reishi is rood en door zijn glans lijkt het net of er een laag vernis over zit.

Adaptogeen
Reishi is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen terug te brengen naar een niveau van homeostase. Adaptogene kruiden en wortels worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Reishi?
Reishi wordt al meer dan 2.000 jaar wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde. Traditioneel wordt Reishi met name gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. Reishi bevat triterpenen en polysachariden.

Mattisson biologische Reishi capsules
Deze biologische Reishi capsules bestaan uit 100% fruiting body in een 17:1 heet water extract, gestandaardiseerd op 30% polysachariden. 

Gebruik en bewaren
1-2 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Ingrediënten
Biologisch Reishi 17:1 heet water extract (Ganoderma lucidum, vruchtlichaam),HPMC vegetarische capsule (huls). Kan sulfiet bevatten.

voedingswaarde per capsule
Reishi 17:1 extract 400 mg
waarvan 30% polysachariden 120 mg

 

 

Overige informatie over dit product

Merk
Mattisson
SKU
229707
EAN
8720959400783
Inhoud
60 caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van