Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Mattisson Vegan Nattokinase 100mg (60 caps)

60 caps
  € 24.95
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Fermokinase™ is een uniek voedingssupplement dat hoogwaardige nattokinase bevat, afgeleid van het kleverige deel van natto, een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gefermenteerde sojabonen met Bacillus subtilis. Bacillus subtilis, een veel voorkomende darmbacterie, speelt een essentiële rol in het behoud van de darmgezondheid.

In 1980 ontdekte Dr. Hiroyuki Sumi aan de universiteit van de Chicago Medical School dat natto een cruciaal enzym produceert tijdens het fermentatieproces, genaamd nattokinase.

Waarom Fermokinase™?

  • Klinisch onderzocht op effectiviteit: Fermokinase™ is onderworpen aan uitgebreide klinische onderzoeken om de effectiviteit ervan te bevestigen bij het ondersteunen van een gezonde bloedcirculatie en cardiovasculaire gezondheid.
  • Hoge Nattokinase-activiteit, getest door SGS: De nattokinase-activiteit in Fermokinase™ is grondig getest door SGS, 's werelds toonaangevende test-, inspectie- en certificeringsbedrijf, om de hoogste kwaliteit te waarborgen.
  • ISO- en HACCP-gecertificeerd: Onze productieprocessen voldoen aan strikte normen voor voedselveiligheid en kwaliteitscontrole, zoals vastgesteld door de ISO- en HACCP-certificeringen.
  • Gegarandeerd Nattokinase van de hoogste kwaliteit: Fermokinase™ levert nattokinase van de hoogste zuiverheid en potentie, zorgvuldig geproduceerd om maximale effectiviteit te garanderen.
  • Laag purinegehalte, geen transvet en geen verzadigd vet: We streven ernaar om onze producten gezond en evenwichtig te houden, zonder toegevoegde ongewenste ingrediënten zoals transvetten of verzadigde vetten.
  • Geen detectie van zware metalen, pesticiden of andere verontreinigingen: Onze rigoureuze kwaliteitscontroleprocedures zorgen ervoor dat Fermokinase™ vrij is van zware metalen, pesticiden en andere verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Gebruik en bewaren
1 x daags 1 capsule innemen tijdens de maaltijd met een glas water. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Niet gebruiken vóór een operatie. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Fermokinase™ is a trademark of Fermedics BV.

Ingrediënten
Acaciavezel, Nattokinase extract poeder (Fermokinase™, uit Soja, Glycine max), HPMC vegetarische capsule (huls).

voedingswaarde per capsule
Acaciavezel 250 mg
Nattokinase 100 mg

Overige informatie over dit product

Merk
Mattisson
SKU
229699
EAN
8720959400639
Inhoud
60 caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95