Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Orthica Kabeljauwleverolie (90sft)

90sft
Adviesprijs € 13.95 € 11.95
14% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Zorgt mede voor een goede weerstand en behoud van sterke botten
Zoek je een aanvulling op je voeding met vitamine A en D? Je lichaam kan ook zelf vitamine A aanmaken en onder invloed van de zon produceert je huid vitamine D. De Gezondheidsraad beveelt onder andere senioren en mensen met een donkere huidskleur aan om als aanvulling op een gezonde voeding extra vitamine D te gebruiken. Kabeljauwleverolie bevat vitamine A en D en is een goede optie als je vindt dat je weerstand wel wat extra’s kan gebruiken. Vitamine A en D zorgen mede voor een goede weerstand. Vitamine D is ook goed voor het skelet. Door de mini softgel is dit product geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar.

Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Daarbij is vitamine A belangrijk voor je huid, goed voor je ijzerhuishouding en ondersteunt vitamine A de conditie van je oog. Vitamine D is voor het behoud van sterke botten. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Daarbij speelt vitamine D een rol bij het behouden van sterke spieren en helpt vitamine D de tanden sterk te houden. Tot slot draagt vitamine D bij tot het normaal gebruik van calcium en fosfor door het lichaam.

Gebruik
De aanbevolen dosering voor volwassenen is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Samenstelling per dagdosering van 1 mini softgel   % RI*
Vitamine A (2664IE) 800 mcg 100%
- Vitamine A (retinylpalmitaat) 680 mcg  
- Vitamine A (uit kabeljauwleverolie) 120 mcg  
Vitamine D3 (200IE) 5 mcg 100%
- Vitamine D3 (cholecalciferol) 4 mcg  
- Vitamine D3 (uit kabeljauwleverolie) 1 mcg  
Omega 3 vetzuren (uit kabeljauwleverolie)    
- EPA (eicosapentaeenzuur) 26 mg  
- DHA docosahexaeenzuur 32 mg  
*RI = Referentie Inname    

Ingrediënten
Kabeljauwleverolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), vitaminen

Bevat Geen
gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Fabrikant
Orthica
Antwoordnummer 1733
1300 WE  Almere

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
948690
EAN
8714439524694
Inhoud
90sft

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95