Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Q+A Grapefruit Cleansing Balm (125 ml)

125 ml
  € 10.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Q+A Grapefruit Cleansing Balm is een luxe, rijke balsem die is ontworpen om vuil, make-up en onzuiverheden van de huid te verwijderen en tegelijkertijd de huid te hydrateren en te voeden.

  • Voedend: De formule bevat natuurlijke ingrediënten zoals zoete amandelolie, sheaboter en druivenpitolie om de huid te voeden en te hydrateren tijdens het reinigen.
  • Verfrissend: De toevoeging van grapefruitolie zorgt voor een verfrissende en opwekkende geur die de huid verkwikt en energie geeft.
  • Effectief: De rijke textuur van de balsem is ontworpen om hardnekkige make-up en onzuiverheden van de huid te verwijderen en laat de huid schoon en gehydrateerd achter.

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid van de Q+A Grapefruit Cleansing Balm aan op je handen en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen over je gezicht en hals. Spoel af met warm water en gebruik een washandje om alle resten te verwijderen. Gebruik dagelijks voor de beste resultaten.

Ingrediënten
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Squalane, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocao) Seed Butter, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Tocopherol, Limonene.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965075
EAN
5060486261826
Inhoud
125 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95