Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Q+A Hyaluronic Acid Face Mist (100 ml)

100 ml
  € 8.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Q+A Hyaluronic Acid Face Mist is een verfrissende gezichtsspray die de huid hydrateert en verfrist. De spray bevat hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor een gezonde hydratatie. Daarnaast bevat het extracten van kamille en lavendel die een kalmerende werking hebben op de huid.

  • Hydraterend: De spray bevat hyaluronzuur dat de huid intensief hydrateert en zorgt voor een gezonde en stralende uitstraling.
  • Verfrissend: De gezichtsspray heeft een verfrissende werking en kan gedurende de dag gebruikt worden om de huid te verfrissen en te hydrateren.
  • Kalmerend: De spray bevat extracten van kamille en lavendel die een kalmerende werking hebben op de huid en geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing
Houd de spray op ongeveer 15-20 cm afstand van het gezicht en spray gelijkmatig over de huid. Gebruik de spray gedurende de dag om de huid te verfrissen en te hydrateren.

Ingrediënten
Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Inulin, Fructose, Sodium Gluconate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965085
EAN
5060486261796
Inhoud
100 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95