Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Q+A Hyaluronic Acid Facial Serum (30 ml)

30 ml
  € 7.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Q+A's Hyaluronic Acid Facial Serum is een lichtgewicht en luxueus serum met luchtige textuur. Het glijdt over je gezicht en wordt moeiteloos geabsorbeerd. Perfect voor mensen met een droge huid, het krachtige hyaluronzuur hydrateert je gezicht en zorgt voor een langdurige, voelbare zachtheid. Het serum minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, terwijl het je huid voller en steviger maakt. De vriendelijke ingrediënten maken het serum perfect voor elke huidverzorgingsroutine.

  • Hydraterend: De formule bevat hyaluronzuur, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om vocht in de huid vast te houden en de huid te hydrateren.
  • Herstellend: Het serum bevat ook panthenol, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de huid te herstellen en te kalmeren.
  • Versterkend: Het serum bevat daarnaast glycerine, dat de natuurlijke vochtbarrière van de huid versterkt en de huid beschermt tegen vochtverlies.

Gebruiksaanwijzing
Breng 's ochtends en' s avonds na het reinigen een paar druppels van het Q+A Hyaluronic Acid Gezichtsserum aan op je gezicht en hals. Masseer het zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen. Gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème.

Ingrediënten
Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Bioasaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Sodium Gluconate, Glycerin, Pheoxyethanol, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Xanthan Gum.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965079
EAN
742271477159
Inhoud
30 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95